WandelenWandelen 

In la douce France


7- of 9-DAAGSE WANDELVAKANTIE

Ontdek wat de Berry en de Bourbonnais u te bieden hebben! Met uw rugzakje op, gevuld met proviand, wandelt u van de ene locatie naar de andere. U loopt door typisch Franse dorpjes, ziet bezienswaardigheden, u ervaart de stilte van de natuur en u geniet van prachtige vergezichten.


De mooie wandelroutes zijn door onszelf uitgezet en gaan langs de meest bijzondere plekjes. U loopt niet altijd op het asfalt, maar uw weg zal voeren over boerenpaden, kleine landweggetjes en soms over bospaden. Eén ding staat vast: u gaat zeker genieten!


De wandeltochten zijn ongeveer 15-20 km per dag. Kiest u ervoor om wat minder lang onderweg te zijn, dan kan dat ook. We zullen u dan een eindje op weg helpen. Bekommer u niet over uw bagage: deze wordt door ons naar de volgende locatie gebracht. We verstrekken duidelijke routes en geven u, voor onderweg, een lunchpakket mee.


De routes kunt u op papier verkrijgen of downloaden via onze eigen route-app. Sinds 2023 is het mogelijk om onze app te downloaden via Google Play of de App Store. U ontvangt, op uw startadres, een QR code om de app en de routes te bekijken en te downloaden. Lees hier meer over onze route-app.


Aan het einde van de dag wordt u verwelkomt door uw gastvrouw- en heer met een drankje. Later kunt u aan tafel aanschuiven om te genieten van een driegangendiner. U overnacht in een chambre d’hôtes of in een gîte, afhankelijk van de accommodatie op basis van volpension.


De volgende ochtend wordt u, na een heerlijk ontbijt, uitgezwaaid en vertrekt u weer naar de volgende locatie.