Wandelen en fietsen

In la douce France

Coronaproof

op

vakantie!


7-11-13 DAAGSE FIETSVAKANTIE


De fietsroutes zijn 40 – 60 km per dag en maken het mogelijk een groot deel van de Berry te ontdekken. Het landschap van de Berry is heuvelachtig en daarom raden we ook het gebruik van een e-bike aan. Uiteraard kunt u met een fiets met versnellingen ook goed uit de voeten, maar wel met een beetje training vooraf.


Ook de fietsroutes zijn door onszelf uitgezet en beloven prachtige vergezichten. Geniet ervan om met de wind door uw haren heuvelafwaarts te gaan om vervolgens weer een tandje bij te moeten zetten om op de volgende heuvel met een adembenemend uitzicht te komen.  Maak een uitgebreide stop om uw meegebrachte lunch te nuttigen en vergeet niet om foto’s te maken.


Als u aankomt bij je volgende logeeradres, staat uw bagage al klaar. De gastvrouw en – heer heten u van harte welkom en zijn benieuwd naar uw verhalen. Na een drankje en het driegangendiner gaat u heerlijk slapen in de chambre d’hôtes of in de gîte, al naar gelang de accommodatie. De volgende ochtend, na het uitgebreide ontbijt, gaat u weer op pad naar uw volgende logeeradres.