FietsenFietsen

In la douce France


7-of 9-DAAGSE FIETSVAKANTIE


Ontdek wat de Berry en de Bourbonnais u te bieden hebben! Met een fietstas gevuld met proviand, fietst u van de ene locatie naar de andere. U trapt door typisch Franse dorpjes, ziet bezienswaardigheden, u ervaart de stilte van de natuur en u geniet van prachtige vergezichten.


De fietsroutes zijn 40 – 60 km per dag en maakt het mogelijk om de Berry en de Bourbonnais te ontdekken. Het landschap is heuvelachtig en daarom raden we ook het gebruik van een e-bike aan. Uiteraard kunt u met een fiets met versnellingen ook goed uit de voeten, maar wel met een beetje training vooraf.


Net zoals de wandelroutes zijn de fietsroutes door onszelf uitgezet en beloven prachtige vergezichten. Geniet ervan om met de wind door uw haren heuvelafwaarts te gaan om vervolgens weer een tandje bij te moeten zetten om op de volgende heuvel met een adembenemend uitzicht te komen. Maak een uitgebreide stop om uw meegebrachte lunch te nuttigen en vergeet niet om foto’s te maken.


Als u aankomt bij je volgende logeeradres, staat uw bagage al klaar. De gastvrouw en –heer heten u van harte welkom en zijn benieuwd naar uw verhalen. Na een drankje en het driegangendiner gaat u heerlijk slapen in de chambre d’hôtes of in de gîte, al naar gelang de accommodatie. De volgende ochtend, na het uitgebreide ontbijt, gaat u weer op pad naar uw volgende logeeradres.


We verstrekken duidelijke routes en geven voor onderweg een lunchpakket mee.


De routes kunt u op papier verkrijgen of downloaden via onze eigen route-app. Sinds 2023 is het mogelijk om onze app te downloaden via Google Play of de App Store. U ontvangt, op uw startadres, een QR code om de app en de routes te bekijken en te downloaden. Lees hier meer over onze route-app.


Met de tandem Het Franse Pad beleven? Klik dan hier voor meer informatie.

Ben je een mountainbike liefhebber? Klik dan hier voor meer informatie.