TandemvakantieTandemfietsvakantie

In la douce France


7-of 9-DAAGSE TANDEMFIETSVAKANTIE


Nieuw: ontdek het Franse Pad op een unieke manier: Tandem Avontuur!


In samenwerking met het gerenommeerde tandemmerk STÆRK (uitgesproken als STARK) biedt het Franse Pad nu een buitengewone mogelijkheid om het Franse landschap te verkennen per elektrische tandem!


Tandemrijden, een feest voor twee.


Stap op een elektrische tandem en geniet samen van de prachtige wegen die het Franse Pad al jaren te bieden heeft. Beleef een nieuwe dimensie van vakantieplezier terwijl je samen op ontdekkingsreis gaat. Het rijden op een tandem biedt niet alleen de kans om dezelfde route te verkennen, maar ook om dichter bij elkaar te zijn, wat de communicatie en het genot van de omgeving versterkt. Of het nu gaat om een minder mobiele reiziger die toch van de buitenlucht wil genieten, of gewoonweg om de gezelligheid van samen fietsen te ervaren, de tandem maakt het mogelijk voor iedereen.


Een vakantie-ervaring voor alle leeftijden.


De STÆRK tandem biedt een lage instap, verstelbare sturen en zadel, waardoor het gemakkelijk is voor mensen van verschillende lengtes om comfortabel te fietsen. Met een bereik van 1,55 tot 2 meter kunnen zelfs ouders en kinderen (vanaf ongeveer 10 jaar oud) samen de reis maken. De multigreep sturen maken het mogelijk om gemakkelijk van houding te veranderen tijdens het fietsen, zonder ingewikkelde aanpassingen.

De krachtige Bosch middenmotor zorgt voor moeiteloos rijden.

De krachtige Bosch middenmotor zorgt voor moeiteloos rijden, zelfs op de heuvelachtige paden van het Franse Pad. Je zult de inspanning voelen, maar hoeft niet tot het uiterste te gaan, waardoor je des te meer kunt genieten van de omgeving. Bovendien kun je 's nachts op alle locaties van het Franse Pad de accu, van de tandem én van jezelf , weer opladen voor een nieuwe dag vol avontuur.


Compleet verzorgd voor een zorgeloze vakantie.

Bij het Franse Pad ontvang je 's ochtends een heerlijk lunchpakket om onderweg van te genieten, dat je gemakkelijk kunt meenemen op de bagagedrager van je tandem. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie zijn aanwezig. Wil je meer informatie over deze unieke tandemervaring? Neem dan contact op via ons contactformulier en vraag naar de voorwaarden.


Het perfecte vakantievervoer.

De STÆRK tandem staat voor je klaar op de door u geboekte locatie van het Franse Pad. Je hoeft dus niet zelf de tandem te vervoeren. Het unieke van de STÆRK tandem is wel dat hij door het vouwbare frame ook gemakkelijk mee te nemen op een auto of fietsenrek, waardoor uw vakantieavontuur nog flexibeler wordt.


Maak van uw vakantie een onvergetelijk avontuur met de tandemervaring van het Franse Pad!


Ontdek wat de Berry en de Bourbonnais u te bieden hebben! Met een fietstas gevuld met proviand, fietst u van de ene locatie naar de andere. U trapt door typisch Franse dorpjes, ziet bezienswaardigheden, u ervaart de stilte van de natuur en u geniet van prachtige vergezichten.


De fietsroutes zijn 40 – 60 km per dag en maakt het mogelijk om de Berry en de Bourbonnais te ontdekken. Het landschap is heuvelachtig en daarom raden we ook het gebruik van een e-bike aan. Uiteraard kunt u met een fiets met versnellingen ook goed uit de voeten, maar wel met een beetje training vooraf.


Net zoals de wandelroutes zijn de fietsroutes door onszelf uitgezet en beloven prachtige vergezichten. Geniet ervan om met de wind door uw haren heuvelafwaarts te gaan om vervolgens weer een tandje bij te moeten zetten om op de volgende heuvel met een adembenemend uitzicht te komen. Maak een uitgebreide stop om uw meegebrachte lunch te nuttigen en vergeet niet om foto’s te maken.


Als u aankomt bij je volgende logeeradres, staat uw bagage al klaar. De gastvrouw en –heer heten u van harte welkom en zijn benieuwd naar uw verhalen. Na een drankje en het driegangendiner gaat u heerlijk slapen in de chambre d’hôtes of in de gîte, al naar gelang de accommodatie. De volgende ochtend, na het uitgebreide ontbijt, gaat u weer op pad naar uw volgende logeeradres.


We verstrekken duidelijke routes en geven voor onderweg een lunchpakket mee.


De routes kunt u op papier verkrijgen of downloaden via onze eigen route-app. Sinds 2023 is het mogelijk om onze app te downloaden via Google Play of de App Store. U ontvangt, op uw startadres, een QR code om de app en de routes te bekijken en te downloaden. Lees hier meer over onze route-app.


Ben je een mountainbike liefhebber? Klik dan hier voor meer informatie.