Privacy


Privacy verklaringPrivacy verklaringFrankrijk Tours BV, gevestigd in Breda, Nederland is verantwoordelijk voor de
verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacy verklaring.Contactgegevens:


Website:

www.hetfransepad.nl

www.camarcheencampagne.fr
www.fietsenwandelvakantiefrankrijk.com 
www.familiefietsvakantieauvergne.com
www.hetfransepad.com  

 

Emailadres:

info@frankrijktours.com

info@hetfransepad.com

info@fietsenwandelvakantiefrankrijk.com

 

 

Vestigingsadres: Smederijstraat 2, 4814 DB, Breda, Nederland.

Telefoonnummer: +33(0)606454897Willem Wagensveld is de functionaris gegevensbescherming van Frankrijk Tours BV.

 

Het Franse Pad, Ça Marche Een Campagne, Familie fietsvakantie in de Auvergne en Mountainbikevakantie in Le Berry en Le Bourbonnais zijn producten van Frankrijk Tours BV.

 

Frankrijk Tours BV heeft een agentschap met Tui, Aktiva en Fital. 

 

Frankrijk Tours BV verwerkt je persoonsgegevens voor het bijhouden van wettelijke registers voor politie, de zogenaamde fiche de police, of om je te kunnen bellen als je onderweg bent tijdens een van onze arrangementen.Iedere locatie deelnemende locatie en waar je verblijft heeft je gegevens en bewaart deze persoonsgegevens niet langer dan nodig; de wettelijke minimale 6 maanden voor de fiche de police. Frankrijk Tours en zijn locaties verstrekt je gegevens uitsluitend aan derden, om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

De partners geven via hun reserveringssysteem, namen en geboortedata met corresponderend reserveringsnummer door. Deze gegevens worden alleen gebruikt door Frankrijk Tours om hun planning te maken en deze door te geven aan de bijbehorende accommodaties zodat zij weten welke gast zij op welke dag kunnen verwachten. Wil je wel op de hoogte blijven per e-mail dan kun je dit aangeven middels een keuzehokje op de fiche de police aan te kruisen. Je komt dan bij ons op de mailinglijst te staan. Wil je verwijderd worden van de mailinglijst, kun je dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar: 


info@frankrijktours.com

info@hetfransepad.com 

info@fietsenwandelvakantiefrankrijk.comFrankrijk Tours BV gebruikt cookies of vergelijkbare technieken op zijn websites.

 

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien of  te corrigeren, dit kan ten alle tijden. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie van je persoonsgegevens per email naar ons sturen.Frankrijk Tours BV gaat zeer zorgvuldig om met je gegevens en heeft strikte maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde inzage, ongewenste openbaarmakingen of wijzigingen zonder toestemming tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of dat er aanwijzingen zijn van misbruik neem dan contact met ons op.


CONTACTGEGEVENSFrankrijk Tours BV

Willem Wagensveld

Smederijstraat 2, 4814 DB, Breda, Nederland

 

Tel:    +33 (0) 606454897

E-mail: 
info@frankrijktours.com
info@hetfransepad.com 

info@fietsenwandelvakantiefrankrijk.com