De route


De wegen lopen door een prachtig glooiend coulisselandschap. In elk seizoen is de natuur even prachtig. Het klimaat is heel aangenaam en van massatoerisme is hier geen enkele sprake.

Soms lijkt het zelfs alsof de tijd stil is blijven staan. Niet voor niets noemt men dit stukje Frankrijk: La France profonde!

Wandelen of fietsen is dé ideale manier om actief tot rust te komen. Het hoofd leeg, één met de natuur, terug naar de essentie en genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft.

De wandel- en fietsmogelijkheden in de Berry zijn eindeloos. In totaal bezit Het Franse Pad maar liefst meer dan 80 zelfgemaakte routes die de accommodaties van Het Franse Pad onderling met elkaar verbinden. De routes zijn afhankelijk van je begin- en eindpunt maar ook van het arrangement waarvoor je gekozen hebt. Wandel of fiets je een route vanuit één accommodatie of vertrek je naar het volgende logeeradres?  Eén ding staat vast: de omgeving is altijd even mooi. Bij je reispapieren (ca. 14 dagen voor vertrek) ontvang je het adres van de accommodatie waar je de eerste dag zult overnachten. Ter plaatse ontvang je de routes.