Overige informatie

Prijs & reserveren

Wandel- of fietsarrangement  met of zonder rustdag € 665,- pp*


Tijdens je arrangement overnacht je in verschillende accommodaties op basis van beschikbaarheid.

 6 overnachtingen (5 wandel- of fietsdagen), ontbijt, lunchpakket voor onderweg, driegangenmenu met huiswijn, vervoer van bagage naar de volgende accommodatie, gedetailleerde wandel- of fietskaart.

Afhankelijk van je laatste overnachting, indien nodig, vervoer naar de accommodatie waar je auto staat.

Vind je vijf dagen wandelen of fietsen te lang? Dan is het mogelijk om een rustdag in te plannen.

(Bijvoorbeeld twee dagen wandelen, een dag rust, twee dagen wandelen)Wandel- of fietsarrangement € 1295,- pp*


Je overnacht meerdere nachten in dezelfde accommodatie waarbij je in overleg met je gastheer of gastvrouw ter plekke  je wandel- of fietsroutes kunt bepalen. Je bent ook vrij om een rustdag te nemen.

12 overnachtingen (11 wandel- of fietsdagen), ontbijt, lunch(pakket), driegangenmenu met huiswijn, vervoer van bagage naar de volgende accommodatie, gedetailleerde wandel- of fietskaart. Afhankelijk van je laatste overnachting, indien nodig, vervoer naar de accommodatie waar je auto staat.


* Je kunt op elke dag van de week starten met het wandel- of fietsarrangement.

Prijzen op basis van twee personen

Een persoonstoeslag € 24  per nacht


NB: In drukke periodes kan het voorkomen dat door een beperkte beschikbaarheid van de deelnemende accommodaties er geen vijf maar drie of vier accommodaties bezocht worden. Dit betekent dat je op een accommodatie maximaal twee nachten verblijft*. Je fietst of wandelt dan de ene dag van de ene naar de andere accommodatie en de volgende dag fiets of wandel je een tocht in de omgeving van de accommodatie waar je op dat moment verblijft. De ochtend er op vertrek je weer naar de volgende accommodatie. *met uitzondering van het 13-daagse wandel-of fietsarrangement, dan verblijf je  twee of drie nachten op een en dezelfde accommodatie, waarbij je ook alle dagen een route fietst of wandelt.

NB: In overleg met een dierenarts hebben we, in het belang van de gezondheid van uw trouwe viervoeter, besloten om honden niet te laten deelnemen.